Чохли на телефон пухнасті Купити чохол для телефону пухнасті в Києві: ціна, відгуки, продаж

чохли на телефон

Наприклад, моделі смартфонів в рамках однієї лінійки можуть мати різне розміщення камери, що автоматично впливає на збіг вирізу на чохлі. На сайті ви знайдете для себе великий каталог аксесуарів для телефону за стартовою та найбільш недорогою вартістю. Саме тут знаходиться царство чохлів на айфон 5, 6 і вище, а також на самсунг та інші популярні смартфони. Вибирайте будь-який доступний спосіб оплати і чекайте своє замовлення за адресою або на відділенні Нової пошти в будь-якому місті України (Київ, Харків, Одеса, Львів та інші). Також передбачений безкоштовний самовивіз з Центрів обслуговування покупців. Інтернет-магазин Womux.com прагне стати найкращим місцем для покупки чохлів та аксесуарів для телефонів.

Переваги придбання чохлів та аксесуарів для смартфонів та планшетів у Wookie

  • Розробники вже презентували сенсорний футляр, що дає можливість управляти смартфоном відразу з трьох сторін.
  • Якщо говорити про переваги дівчат і чоловіків, то, як правило, відмінності за перевагами походять від різновиду кольорів аксесуарів.
  • Замовляйте оригінальні, стильні та практичні чохли для мобільних телефонів з доставкою до Києва, Одеси, Харкова та інших міст України.
  • Захист від випадкових пошкоджень і просто важлива складова іміджу — ось що таке чохол для телефону, без якого сьогодні важко уявити собі такий гаджет.
  • Аксесуари можуть мати різне забарвлення, дизайн і оформлення.
  • Якщо ви хочете дізнатися, які найпопулярніші чохли на Аліекспрес продаються для вашої моделі смартфона, можна відсортувати список по замовленнях, і ви побачите, що купують найчастіше.

Захист від випадкових пошкоджень і просто важлива складова іміджу — ось що таке чохол для телефону, без якого сьогодні важко уявити собі такий гаджет. Сучасні смартфони стають все тонше зовні і більш технологічні всередині, що добре по всіх параметрах, окрім підвищеної крихкості. Саме тому, майже всі вирішують купити чохол для телефону одночасно з самим пристроєм і надягають його, а також приклеюють захисну плівку або скло прямо не виходячи з магазину.

На екран: аксесуари для мобільних пристроїв

Наша компанія підтримує тісне співробітництво з визначними торговими марками. Щотижня вітрини поповнюються новинками, що відповідають модним тенденціям цього сезону. Якщо говорити про переваги дівчат і чоловіків, то, як правило, відмінності за перевагами походять від різновиду кольорів аксесуарів. У каталозі магазину є моделі для iOS та Android із 6 видів матеріалів.

Найпопулярніші позиції

На нашому сайті ви знайдете чохли для смартфонів, планшетів і ноутбуків MacBook, а також ремінці з іспанської шкіри для розумних годинників Apple Watch з дизайнерським малюнком. Всі дизайни розробляються ілюстраторами спеціально для нашої компанії, тому ймовірність зустріти когось з таким самим чохлом є мінімальною. Щоб сприяти розвитку художньої культури в Україні, ми повертаємо частину коштів від реалізації товарів авторам дизайну. Асортимент магазинів «Мілітарка», а також різноманітність позицій на сайті компанії, дає можливість вибрати та купити військовий чохол для телефона з потрібними функціями.

Чохол у вигляді «книжки»

Ми приймаємо передоплату і накладний платіж, відправляємо товари «Новою Поштою», «Укрпоштою». Дивись детальніше про доставку, оплату та повернення товару. Фронталка цінує, що ви вибираєте її і тому продовжує розвиватися у розширенні асортименту, покращенні сервісу та взаємин із клієнтом. Крім того, якщо ви надаєте перевагу оригіналам, то Frontalka з радістю запропонує вам і таку продукцію. Ці виробники не економлять на своєму продукті, роблять його дійсно якісним і вартим своїх грошей. Дані 5 конструкцій є найпопулярнішими на сьогоднішній день.

Де замовити чохол для смартфона за доступною ціною

Завдяки широкому вибору, придбати класні, цікаві варіанти до смартфону не складе труднощів. Серед різноманіття моделей в асортименті інтернет-магазину Device Market — чохли для телефонів від популярних брендів. Вам не потрібно ознайомлюватися із тисячами варіантів — достатньо задати системі фільтрів бажані параметри (ціна, експлуатаційні показники, колір). Відфільтровані товари будуть доступні для перегляду за лічені секунди.

Чохли на телефон: асортимент в інтернет-магазині МТА

Таким чином, пам’ятаючи точні габарити комунікатора (навіть якщо він кнопковий), Ви знатимете, чи підходить такий тип одягу йому. Досить практичні чохли, водонепроникні, мають захист від різного роду забруднень. При цьому такий матеріал дуже крихкий, що може призвести до пошкоджень при падінні. В наявності завжди знайдеться щось оригінальне та веселе, здатне не тільки надійно захистити техніку, але й побалувати маленьких клієнтів. Оформивши замовлення у нас, ви не ризикуєте грошима — при виявленні заводських дефектів або пошкоджень ми поміняємо 100% бракованих одиниць. Ми прагнемо надавати якісні, ексклюзивні аксесуари та високий рівень сервісу.

❤️ Найпопулярніші виробники чохлів

чохли на телефон

Тому перед тим як купити чохол для телефону, слід визначити для себе пріоритетність його функцій. А також знайти хороший та відповідний інтернет магазин чохлів, де обслуговування буде хорошим, а товари якісними та надійними. Будь-який чохол для телефону, який ви купуєте в нашому інтернет магазині, є якісним виробом, виготовленим вручну або із застосуванням авторських зображень. Частина коштів, отриманих від продажу ексклюзивного аксесуара, направляється творцям дизайну для розвитку художньої культури, підтримки видатних талантів України. Полікарбонатні чохли на мобільні телефони — це підвищена міцність та стійкість до пошкоджень, презентабельна «зовнішність». Обираючи такий варіант, будьте певні, що після удару електронний пристрій не постраждає.

  • Ми надаємо медіаконтент, відзнятий в нашій студії — якісні фотографії і відеоогляди.
  • Чохол SiLock Mob забезпечує конфіденційність і захист Ваших персональних даних від можливого стеження і несанкціонованого доступу.
  • Чинник, за яким також потрібно обирати захисні чохли для телефонів, — функціональність, яка додає комфорту під час використання.
  • Захисні аксесуари від Gisolo виглядають стильно та актуально.
  • Захисні чохли на телефон від Gifty чудово справляються не тільки з декоративною функцією, але й з тим, щоб берегти твій девайс від ударів та подряпин.
  • У нашій компанії діє гарантія на всі категорії асортименту, є обмін і повернення.

Для придбання

Зовнішній вигляд подібного футляра особливо респектабельний, але слід пам’ятати, що шкіра може дещо збільшувати розміри виробу. Пружний ефект матеріалу виключає його пошкодження — купити оригінальний чохол прикольний на телефон в інтернет-магазині слід обов’язково. Такий телефонний аксесуар добре поєднується з діловим стилем.

Захисні аксесуари

У деяких випадках такі моделі можуть мати додаткові вікна в передній частині, що закривається. Захисне скло та плівка у наших каталогах винятково високої якості та чудово захищають екрани смартфонів та планшетів від подряпин та ударів. Вирішивши купити чохол для смартфона одного з двох названих екземплярів, Ви назавжди забудете про будь-який дискомфорт. Броньований варіант накладки для максимального захисту девайса із міцних матеріалів.

Жіночі аксесуари можуть мати дизайнерські вишукування, що тонко підкреслюють загальний стиль носія. Більшість аксесуарів виготовляється з тонкого силікону та пластику. Такі вироби відрізняються від аналогів низкою характеристик. Онлайн-шопінг став необхідною частиною сучасного життя, особливо, коли йдеться про вибір та придбання нових гаджетів.

Захисні чохли для вашого девайса

Аксесуари можуть мати різне забарвлення, дизайн і оформлення. Чохол повинен точно відповідати моделі телефону, до якого купується. Дизайнерські чохли з блискітками від Gisolo підходять для тих, хто любить незвичайні та креативні речі.

Перші захисні аксесуари виготовлялися з пластику, текстилю та натуральної шкіри. Вони не відрізнялися витонченістю, але виконували головну функцію – захищали гаджет від ударів та пошкоджень. Крім того, чохол для телефону може виконувати й інші функції, такі як забезпечення комфортного та надійного обхвату телефону, а також додавання стилю та індивідуальності пристрою. Деякі користувачі можуть вважати, що він не потрібний, проте важливо знати, що навіть невеликі пошкодження можуть вплинути на його роботу та зовнішній вигляд.

  • Безкоштовно доставляємо покупки на суму від 400 грн «УкрПоштою», від 700 грн «Новою Поштою».
  • Захист телефону від пошкоджень є важливим завданням для користувача, який бажає довго використовувати мобільний пристрій без втрати його працездатності та привабливого вигляду.
  • Більшість чохлів, які продаються на наших ринках, виробляються в Китаї.
  • Серед різноманіття моделей в асортименті інтернет-магазину Device Market — чохли для телефонів від популярних брендів.
  • Крім того, ви напевно зверніть увагу, що гарантія навіть на дешеві протиударні чохли в нашому магазині чохлів зазвичай перевищує стандартні 2 тижні.
  • На противагу, чохли до телефону у формі книжки надійні на 100 %, адже забезпечують рівномірну захищеність усіх сторін гаджета.
  • Сучаснічохли для телефонів виконують ті ж функції, що і костюм ділової людини, плаття або інший одяг – відображають імідж свого власника і його статус.

Магазин, де комфортний інтерфейс, розгалужений вибір і конкурентоспроможні ціни, створюють привабливу можливість для онлайн-шопінгу вдома. Крім того, можна зупинитися на фактурних виробах, поверхня яких імітує екзотичні види шкіри, що також виглядає оригінально і незвично. Силіконові, пластикові та шкіряні чохли пропонують різні характеристики та переваги.

  • Ціна на крутий модний чохол на телефон у каталозі залежить від того, яка сировина для нього використовувалася.
  • З діагоналлю 6 дюймів і більше, з різною кількістю роз’ємів, отворів під об’єктиви.
  • Саме тому картинки на моделях завжди актуальні та несуть чіткий меседж.
  • Наприклад, моделі смартфонів в рамках однієї лінійки можуть мати різне розміщення камери, що автоматично впливає на збіг вирізу на чохлі.
  • Це може бути силікон, пластик, шкіра або шкірозамінник, термопластичний поліуретан, гума та навіть дерево і метал.
  • Вони оснащені кристалічними панелями, міняють картинку, іграми або світлодіодними вставками.
  • Предмет образу, що класно підкреслює вас як індивідуальну особистість, стане доречним у будь-який час.
  • Повертаючись до цього, в інтернет-магазині dm.kh.ua ви зможете використовувати різноманітні акції, знижки та спеціальні пропозиції.

Характеристики та матеріал чохлів для смартфона

  • На чохли, захисне скло, зарядні пристрої, кабелі, повербанки і акумулятори надається гарантія якості – 12 місяців (з дня покупки в інтернет-магазині бренду).
  • Наш інтернет магазин з чохлами для телефонів пропонує практично необмежений вибір авторських виробів, що вигідно підкреслюють ваш прекрасний смак, унікальний образ, стильний імідж.
  • Чохли для телефону з паєток прикрашені великою кількістю блискучих лусочок.
  • Купити чохол для телефонута інші аксесуари в інтернет-магазині «ПРОчехол» дуже просто, буквально за пару кліків.
  • Протиударна функція кейсу не допускає появи подряпин, сколів та інших дефектів.

Щоб не переплачувати за послуги посередників, додаткову доставку, оренду складу тощо, замовляйте чохли оптом від постачальника, який співпрацює безпосередньо з виробником. Зверніть увагу, що у вас є незавершені замовлення або заявки на ремонт, за якими можлива подальша комунікація. Оформивши замовлення тут, ви гарантовано отримаєте його в суворо обумовлені терміни у тому місті України та на тому відділенні пошти, яке ви вказали. Повертаючись до нарукавного тримача, варто також відзначити, що він може носитися як на біцепсі, так і на зап’ясті. Отже, обидва пристрої виготовлені з водонепроникної тканини, неопрена.

Є обкладинки з контейнером для зберігання навушників, usb-проводів і флешок. Це далеко не всі приклади, коли мобільні чохли наділяють додатковими функціями і трансформують обкладинку в самостійно діючий пристрій, потрібний багатьом користувачам. Привиробництві чохлів ми використовуємо тільки найкращі та натуральні компоненти,що обумовлює абсолютну безпеку кінцевих виробів для дітей і дорослих. Такождерев’яні чохли прекрасно тримають форму і зберігають початковий зовнішнійвигляд протягом декількох років активного використання. Матеріал виготовлення – важливий критерій для вибору такого захисного предмета для техніки. Сучасний ринок пропонує безліч варіантів, що задовольняють потреби покупців.

#One. Smartphone Accessories — модні гаджети за вигідними цінами

Радимо вам придбати кілька екземплярів спільно зі знайомими, якщо у них такий же телефон, це здешевить ціну однієї. Колір, дизайн, додаткові функції (підставка, тримач, візитниця) — це також включають деякі чохли на телефони. У представленому каталозі чохлів можна знайти безліч стильних, міцних і надійних варіантів, які сподобаються всім. Зручність пошуку та маркування фільтрів на сайті дозволять підібрати відповідні аксесуари відповідно до параметрів телефону та особистих уподобань. Здається, ринок мобільних аксесуарів розвивається швидше будь-яких інших напрямків світової індустрії.

Список бажань доступний тільки для авторизованих користувачів. Притримуємося середньоринкових цін, вартість деяких позицій одна з чехол на редмі 10с найнижчих в Україні. Підпишіться, щоб отримувати спеціальні пропозиції, безкоштовні подарунки та першими дізнаватись про новинки.

Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся з політикою файлів cookie. Усі вони випускаються у різноманітних кольорових та стильових рішеннях, чим заслужили великої любові серед представників різних верств населення. Найбільшим попит мають силіконові чохли, з причини своєї низької ціни і зручності використання. Більшість чохлів, які продаються на наших ринках, виробляються в Китаї.

У чохлах-книжках передбачені відділення для візиток та карток. Стильні аксесуари мають класичний вигляд і високу грошову вартість. Такі чохли міцні, але не розраховані на захист від сильних пошкоджень. Подбайте про свій гаджет разом із магазином МТА – обирайте та замовляйте чохол на телефон з доставкою до Києва, Львова, Харкова та інших міст України. Захищає добре, кілька разів телефон падав і жодних пошкоджень. З негативу — край чохла виступає на пару мм по периметру екрану, через що проблематично натискати на іконки з краю екрана, не завжди натиск спрацьовує.

Наші співробітники вручну перевіряють кожен чохол перед відправленням, щоб ви залишилися задоволеними своєю покупкою. Захисні аксесуари від Gisolo виглядають стильно та актуально. Вони відрізняються від одноманітних чохлів, представлених у продажу.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *